Måndag!!

Idag är det måndag och igår träffade vi våra kusiner som vi inte träffat på tio år det var riktigt roligt och trevligt. Nu får vi hoppas att det inte blir lika långt mellan gångerna. Vi får hoppas att dem kommer upp till Norrland nästa gång. Eftersom dem inte har varit där skulle det vara ganska roligt att ha dem uppe på vintern eftersom det inte är lika kallt i Stockholm som i Umeå på vintern. Idag ska vi fara till ett väldigt stort shoppingcenter som ligger i Stockholm så vi kommer att få åka en bit men det är nog värt det. Eftersom alla affärer verka ligga där så kan man passa på att gå i dem som inte finns i Norrland.

Torsdag!

Idag är det torsdag och jag slutade 10.10 det var väldigt skönt den ända lektion vi hade var hk så det var roligt. Efter det har inte gjort så mycket förutom att baka bröd och packa för imorgon åker jag till Stockholm och höstlovet börjar det är fett Nice. Ikväll ska jag på en konsert så nu måste jag fortsätta att packa :)

Söndag!

Idag är det söndag och jag längtar faktigst till imorgon fast det är måndag.
Måndagar är inte en av mina favoritdagar men det har blivit det eftersom vi flimmar varje måndag
och imorgon är det bara fyra dagar kvar tills det är höstlov och man drar neråt
 till huvudstaden där det förhoppningsvis är varmare än här uppe.

FREDAGSMYS<3

Nu är det snart dags att slå sig framför tvn och se en film med lite fredagsmys!
Men innan det ska jag nog ta fram chipspåsen och dippen anars blir det ju inte fredagsmys.


Biobiljetter

Idag har jag fått två biobiljetter är fett glad dem kom med posten hade helt glömt bort att jag skulle få dem

Så här såg "tårtan" ut

Grattis min älskade pappa!

Imorgon är det min pappas födelsedag och vi ska fira honom idag med tårta och presenter för imorgon ska jag bort så det får bli en dag i förväg men det går ju också. Lägger in en bild på tårtan sen hare.

hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.....

Sitter och kollar igenom massa gamla bilder och filmer och då tänker man på hur lätt alting var förut för då behövde man inte tänka på massa saker som man behöver göra nu. Förut var kärleken så himla enkel men det är den inte längre den blir svårare och svårare ju äldre man blir. Det är inte bara kärleken som blir svårare utom hela livet. Det är därför man ska leva som att varje dag är som den sista i ens liv. Man måste fånga dagen. Allt är inte så himla enkelt som alla tror.

Carpe Diem <3

Fredag!!!!

Idag är det fredag och jag är fett taggad för jag ska fara och spela bowling med massa fett kuligt :D
jag måste vinna annars är jag körd :(

Tisdag!

Idag är det tisdag och jag har nyss kommit hem från en övning till Julkonserten det var roligt förutom att jag var dem älsta och resten går i 4 och 5 så dem kan inga noter och inga toner så det blev ganska jobbigt att ta om allt hela tiden. Aja nu måste jag börja ta tag i läxorna. Carpe diem

Söndag!

Idag är det söndag och jag har varit på hockey med Lydia och på Frälsis och lyssnat på när våra mammor sjungit. Björklöven vann matchen med 10-1

Look!

Igår var jag på kalas hos look! mycket trevligt och hon tyckte om presenten som jag hade köppt som jag inte trodde hon skulle gilla.
 image description

LÖRDAG!

Idag är det lördag och det är strålande solsken. jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag men jag tror att jag ska vara lite i min snikerbod och kanske fara en liten stund på stan. jag får se vad dagen erbjuder. Men ikväll ska jag se på fångarna på fortet någon fler som ska se på det?

:)

Nu är jag hos poom och vi sitter vid fb! Hade bra kanske ses mer sen;D xoxo look<3

Torsdag!

Idag är det torsdag fast det känns som måndag för att man varit ledig i en och en halv dag. Fast ändå inte för vi brukar sluta ganska tidigt på måndagar och idag slutar vi tjugo över tre nog om det. Ha en bra dag

Grattis!!!

Idag fyller look år och jag hoppas att hon får en underbar dag eftersom vi är lediga hela dagen är det skönt med sovmorgon. På fredag ska jag gratta henne med presenter och har ingen aning vad jag ska ge. Vad tycker ni jag ska ge till henne?

Kanelbullensdag

Ett är kortare än det andra....

Glömde lägga in den i inlägget nedanför så den får ett eget inlägg.

.......

Har just fått veta att mitt högra ben är kortare än det vänstra så nu får jag inte anstränga mig för det är något fel på bekenet. Sedan så har jag väldigt ont i mitt knä så då säger dem att jag inte får anstränga mig med det häller. jag blir sjukt irriterad av att dem bara skickar hem mig hela tiden och sen kommer jag tillbaks för det inte blivit bättre och dem inte kan göra något.
 

Nu är jag less

Nu är jag less på mina lockar någon som skulle vilja ha dem? Jag tycker inte att dem är snygga på mig och det är för många. Kommentera om du skulle vilja ha dem

Julkonsert

Har blivit antagen till Christer Sjögren och Pernilla Wahlgrens julkonsert och jag tycker att det kommer att bli jätte skoj hoppas på en stor publik och ni är så klart också välkomna biljetter hittar ni på biljettcentrum via denna länk http://www.biljettcentrum.com eller via ticnet.se via denna länk http://www.ticnet.se/event/Christer-Sjogrens-Julkonsert-biljetter/IDUN1207

Nagelbandet rykte :(

LÄXOR!!!

Nu måste jag verkligen göra mina läxor har två prov denna vecka och sex läxor ända fram till lovet kommer vi att ha två prov varje vecka och sex läxor varje vecka känner mig inte så peppad

Spelning/stan

Idag har vi haft spelning fett roligt :) efter det var jag på stan med tre polare det var awesome vi snackade mm.
Nu ska jag göra läxorna...
Carpe diem

Stan och bio :)

Idag har jag varit på stan nästan hela dagen och nu på kvällen var jag på bio. Jag har shoppat massa saker visar någon bild. På bion såg jag crazy , stupid, love den rekommenderar jag verkligen att ni ska se. Mamma,syrran,kussen,morstern och morbrodern tyckte att den var riktigt bra.

Träning :)

Just nu sitter jag och tränar med twist fett roligt när jag är klar blir det leg magic och när jag gjort det är det dags för lite cykling. Nu har jag tänkt börja träna igen.

RSS 2.0