Sjuklingarnas hus!

Har varit hemma från skolan måndag och tisdag. Men idag var jag där för att jag kände mig bättre. Men sen när jag hade varit där ett tag så blev det mycket värre. Eftersom alla skriker på lektionerna. Så det blir nog en hemma dag imorgon också så att jag blir frisk någon gång. Sedan på vägen hem så halka jag så känner att den friska höften gör ont eftersom jag tog emot mig med den får hoppas att det inte händer samma sak som i den andra.

Julklappsångest...

Just nu har jag julklappsångest eftersom jag inte kan komma på något bra att ge bort i julklapp.

6. En bild på någon som alltid gör en glad

5. En bild på din finaste vän <3

Alla mina vänner är sjukt fina så jag kan inte välja ut en så jag lägger inte ut någon bild <3

Pepparkakshus <3

Min syrra har precis gjort klart vårt pepparkakshus. Det blev riktigt fint <3

4. En bild på någon som är söt

Breaking Dawn

Ikväll ska jag på bio med min kära syster
 och vi ska se BREAKING DAWN  PART 1
är sjukt taggad :D

En bild på någon som är snäll

Skolkatalogen :)

Nu har skolkatalogen äntligen kommit man har väntat tillräckligt länge ... Själv blev man Inge bra på kortet men jag hittade massa fina personer som står mig nära <3

2. En bild på någon som du litar på till 100%

1. Den nyaste bilden på dig själv

Lista<3

1. Den nyaste bilden på dej själv 2. En bild på nån du litar på till 100% 3. En bild på nån som är snäll 4. En bild på nån söt 5. En bild på nån av din finaste vän 6. En bild på nån som alltid gör dej glad 7. En bild på någonstans du vill fara 8. En riktigt gammal bild på dej själv 9. En bild på något du älskar att göra 10. En bild på snö 11. En bild på nån i din släkt 12. En bild på din familj 13. En bild på nått som du inte klarar dej utan 14. En bild på dej och din syskon 15. En vacker bild 16. En bild på nån som betyder allt för dej 17. En bild på nån som du älskar 18. En bild på något vackert 19. En bild på någon i din släkt 20. En sommarbild.

Oj!

Råkade lägga in två likadana inlägg efter varandra ska fixa det sen eftersom jag inte vet vars jag lagt datorn tappar bort den hela tin aja nog om det. Ikväll har jag varit på fp det var fett nice spela in några filmer :)<3 aja bloggar mer imorgon eftersom att migränen börjar ta över så det är nog dags att sova då..

Julia gästbloggar:D

Hejj! Julia här. Tänkte gästblogga lite på pernillas blogg om det går bra för dig Pernilla! Jag hade inte så mke att göra. Men det går inte att ladda in några bilder på Pernillas blogg just nu. Det är något konstigt-.- Så det får bli ett vanligt inlägg utan några bilder.. Men Pernilla, kan du snälla svara på min komentar?:)<3 Men nu ska jag göra min läxa. Harebra!

Så här känner jag mig just nu

Städa/läxor

Nu är det bara fyra timmar innan syrran kommer hem från Frankrike. Så jag måste nog ta och städa lite så att hon inte ser att jag stökat ner så mycket när hon varit borta samtidigt som jag måste plugga eftersom jag har två prov i veckan men jag har inte orkat plugga för jag har fått en förnedrans förkylning som har gjort att jag har migrän och spyr typ hela tin och bara sover.

Look!!

Nu är look hos mig! Vi har varit på hockey och sitter just nu och ser på film. Aja nu ska jag fortsätta se på filmen lägger in några bilder :)

jag tror jag dör av skratt...

Jag tror jag snart går av i två delar det är såååå roligt.. Jag och min pappa har fixat en överaskning åt min mamma som snart fyller år och hon håller på att göra sig iordning till den just nu men när hon har gjort det så har hon sagt att hon ska välja vilka kläder jag ska ha för jag måste tydligen ha fin kläder på mig men det tycker inte jag för jag vet ju vars vi ska men det gör inte hon så den här kvällen kommer nog bli rolig.... jag tror att hon kommer att få en chock av vart vi ska eftersom vi jinte berättat något.

<3333333333

Caroline Bygdeson <333

Du tröstar när jag är ledsen, du får mig skratta när allt är som värst. <3 Du är underbar och jag är så himla glad att du finns <33 du betyder mycket för mig, vi har många fina minnen tsm <33 jag skulle inte kunna leva en dag utan dig. gråter du, gråter jag. dör du, dör jag. du uppmuntrar mig och säger att allt blir bra när jag är ledsen. när allt är som värst tänker jag på dig och alla fina minnen, det får mig att glömma varför jag är ledsen. när det är som jobbigst tänker jag på dig och alla fina minnen, det får mig att vilja kämpa igen. Tack för att du finns <33

Jag orkar inte ha ont längre....

Nu är jag less på alla läkare som bara gör allting värre och inte kan hjälpa mig. Eftersom att det inte syns på utsidan så säger dem att det inte fel men om det inte skulle vara det skulle jag ju inte ha ont och de värkar inte tro på mig de tror att jag är oseriös känns det lite som men det är jag ju inte. Och sen när dem känner på knät och höften så vet dom att det gör ont men då trycker dem bara hårdare....

Är överlycklig :)

Igår när jag var hos doktorn sa dem att jag får börja spela INNEBANDY igen är sååå lycklig kan inte fatta att jag blivit bättre på så kort tid. Jag trodde aldrig att dem skulle komma med detta besked eftersom dem alltid sagt att jag måste vila men nu är den tiden över!!!

Du är det bästa som har hänt mig <33

....

Du är mit allt, my everything
Utan dig skulle jag inte kunna leva
Inte en dag, inte en sekund
Så när du inte är här
Så den ända jag tänker på
Är den jag håller kär
Varje sekund utan dig
Det känns som tusen år
Så deta jag tänker säga
Är du den ända jag sakt det till
Jag kan säga det om och om igen
Men jag säger det nu
Jag Älskar Dig

Jag vill alltid göra
Jag kommer alltid att göra
Jag hoppas du förstår
Att du är den enda...

Finns ingen som dig <3

Aldrig i mitt liv lyckligare jag vart.
Endast massa sorger i hjärtat jag bart.
Men nu är allt som bortblåst och bara glädje kvar.
Och en kärlek jag vill känna i hundratals dar.
Den kärlek som fått mitt hjärta att slå på nytt.
Du har gjort så att alla mörka moln från himmelen flytt.
Nu skiner i stället solen mot mig.
Och allt detta på grund av dig.
Ett leende strålar från mina läppar varje dag.
Bara din närhet tycks göra mig svag.
Din hand i min.
Aldrig vill jag lämna dig, någonsin.
Tanken att aldrig få vila i dina armar igen.
Tvungen att bara vara din vän.
I ett års tid gick det bra.
Men nu när jag fått dig är dina kyssar allt jag vill ha.
Utan dig skulle jag aldrig klara av att existera
För dig skulle jag vad som helst riskera.
För mig är du den klaraste stjärnan på en himmel svart,
Som strålar i mitt hjärta den mörkaste natt.


I <3 U

Solen lyser genom till bruna kortklippta hår.

 

Vi sitter så nära att ditt ben snuddar mitt lår.

 

Små regndroppar faller, men det spelar ingen roll.

 

I gräset sitter vi och tittar på några vänner som sparkar boll.

 

Sanningen är att på dig tittar jag betydligt mer.

 

Undrar om du ens ser.

 

Att jag inte kan slita min blick från dig.

 

Och ständigt funderar om vad du tycker om mig.

 

Hur vackert ditt leende är i profil.

 

Att bara för att träffa dig skulle jag vandra tusentals mil.

 

En pirrad tanke att jag bara skulle kunna ta tag i din hand.

 

Så att du och jag skulle förenas i ett kärlekens band.

 

Andas in din doft, omslutas i din famn.

 

Tillsammans skulle vi ro i land i en främmande hamn.

 

En hamn där du och jag är vi som jag alltid drömt.

 

En dröm jag i mitt hjärta för dig noga har gömt.

 

Hur mycket jag älskar dig är ingen hemlighet.

 

Det är nog bara du som inte riktigt vet.

FARSDAG!

Idag är det det ingen vanlig dag utan det är farsdag. Jag ska fira honom när dem kommer hem. På förmiddagen hade jag en spelning med bandet.Det gich inte så bra för mig på basen hoppas det går bättre nästa gång. Men för dem andra gick det jätte bra

Naglar...

Igår målade jag mina naglar och det blev väl ganska bra lägger in en bild på hur det blev.

LÖRDAG!!!

Idag är det lördag och jag har hunnit med en del saker. Först var jag på stan sen for jag på min kusins 9-års kalas sen när det var slut for min familj på 50-års kalas hos några kompisar. Det var trevligt vi blev bjudna på en tre rätters middag som bestod av:

Förätt: kex och ost
Varmrätt: smördegsinbakad fläskfilé och potatis
Efterrätt: pannakotta med hallon.

11.11.11 11.11.11

Idag är det fredag och på son pep allas mobiler och alla satte händerna mot öronen. Tur vi hade som överlevde. Ikväll ska jag på th sen ska jag sova hos Edvin kommer bli sjukt kul :D

8.55

Klockan är 8.55 som rubriken säger idag börjar jag klockan 12.00 så jag skulle kunna sova längre men syrran väckte mig när hon skulle till bussen för hon behövde sitt busskort hade glömt att ge det till henne. Idag kommer jag inte att göra så Mycket eftersom vi bara har tre lektioner kommer jag nog att slappa lite på eftermiddagen på kvällen blir det förhoppningsvis att vi far och simmar eftersom vi inte gjorde det i tisdags när vi skulle det. Nu ska jag sova lite mer
Godnatt <3

Edvin :)

Idag efter skolan for jag en sväng till Edvin eftersom han har ju fått öroninflamation och var ensam hemma tänkte jag uppmuntra honom lite.

Blev riktigt ledsen....

När jag fick denna tidning blev jag verkligen ledsen jag vill verkligen börja spela igen men det kommer aldrig att hända :(((((

Himla skit....

Denna dag blev inte lyckad för på första lektionen får man veta att då det är planeringsförmiddag får vi inte ledigt för att vi har hk blev lite små sur. sedan på idrotten är det bara saker som jag inte kan göra och min idrottslärare tvingar mig att göra det. sedan ikväll så när jag kommit ner på stan får jag ett meddelande att fpn är inställd. så då är det typ bara att vända igen sätta sig på bussen i en halvtimma till tack Sanna blev så glad när jag fick veta det. och sedan har jag haft migrän hela dagen som gjorde allt detta ännu värre.... Så denna dag blev inte så lyckad hoppas morgondagen blir bättre slutar efter lunch så det är ju skönt och efter middagen ska jag fara och simma och kanske fara en liten sväng till Edvin eftersom han har öroninflamation.

Sista dagen på Höstlovet...

Idag är det sista dagen på lovet och nu är det bara sju veckor kvar i skolan sen är det jullov. är inte så taggad att gå till skolan i morgon men den här dagen kommer bli lyckad eftersom jag ska vara med Look vi kommer kanske lägga in några bilder senare. Men dessa sju veckor kommer att rua förbi så då kommer det snart att vara jul.
Bjuder på en gammal bild:

Lördag

Idag är det LÖRDAG och det har hänt båda lite tråkiga saker och några roliga saker idag men nog med det.
Igår kom sundsvallarna till mig men de var tvungna att åka hem idag för Rebeckas mamma hade någon överraskning. När jag hade lämnat dem så for jag till Megazone och körde laserdome med
 Anna-Sara, karin, Carro, Sanna, Olivia, Edvin och Benjamin det var AWESOME <3
efter det for vi hem till mig och chillade.
Denna kväll var fett Nice måste göras om <333

Tisdag

Idag är det tisdag och jag har nyss kommit hem. Och imorgon ska jag och Edvin följa med min kusin till holmsundsbadet det kommer bli roligt det kommer nog att bli några åk i toaletten det är en favorit i repris. Bloggar mer imorgon ska ta att virka klart vantarna och se på svagaste länken.

RSS 2.0