Detta gjorde min dag :)

När jag var på hockey var det nämligen så att teg har skaffat sig en maskot som är en apa. Sedan så har björklöven ett lejon. Lejonet och apan började att bråka och sen vann lejonet och då sa dem i dömningsbåset där fick han så han teg!!

Nu är jag less på att inte få göra något!!

Nu har jag blivit less på att ligga still hela dagarna och inte få göra något det ända jag vill just nu är att ta min klubba och springa till hallen men det går inte så jag får nöja mig med att baka lite!

Bas! :)

Nu har jag fått ett nytt intresse. Och det är att spela bas och på söndag har vi en spelning och då ska jag spela så nu måste jag träna....

Fredagsmys

Nu är det dags för fredagsmys! :) och ikväll ska jag gå på hockey och heja på mitt favorit lag :) jag hoppas att ni läsare också får en trevlig fredag :)

INGEN RUBRIK

Den sista tiden har jag inte haft någon tid att skriva för jag har så mycket i skolan och på fritiden men jag ska försöka att få in bloggandet någonstans. Idag for Look till London så vi får hoppas på ett inlägg av henne när hon kommit hem. just nu sitter jag och kollar på idol har inte fått någon speciell favorit. Men jag gillar verkligen Amanda Person. Vem är din favorit? 
aja nu ska jag fortsätta kolla 

 Bjuder på en bild    
Carpe diem

 

bild 10. en bild på någon du älskar.





gästbloggning

Heej:O

Jag hade inte så mke att göra så jag tänkte. Jag skulle ju kunna gästblogga lite på Pernillas blogg. Så nu gör jag det för jag har inte så mke att göra.

Pernilla har vart på kårhleg i helgen. Jag kunde tyvär inte komma:( Men jag hoppas att alla som vart där har haft det riktigt roligt!
I morn är det måndag. En ny vecka! Hoppas att det blir en bra vecka!! elr vad tkr ni??
Men nu ska jag plugga:/ -.- -.-
Hejjdåå!
//JuliaM

bild 9. En bild på någon/några du tycker om




bild 8. en bild på någron/några som är rolig.





Nu är det dags att ta iut med läxorna :(

Bild 7. En bild på din favorit årstid

bild 6. En bild på dig och din bästa vän




bild 5. En bild på någon/några som är snäll

Good friends are like stars you don´t always see them but you know they´re always there <3

Igår var på på en jätte trevlig fest hos Carro <3 vi hade fett roligt och såg på grymma filmer <3

bild 4. en bild på någon/några som du tycker är söt




Bild 3. en bild på någon/några som du kan lita på till 100%

Bild 2. En blid på någon i din klass

11/9-2001

Igår var det tio år sedan world trade center i usa rasade pga ett kapat flygplan körde in i båda bygnaderna. Idag finns det en stor fontän där man han gå och tänka på alla som gått bort och om det är någon man känner så kan man gå dit och hedra den personen genom att kanske lämna en blomma ovan på namnet.

Bild 1. En bild på någon som gör dig glad :)

Till Min underbara Julia <3


Tack så jätte mycket för bild listan som du har gjort till mig jag ska börja använda den direkt :) Det var ju jätte många bra saker <3 jag saknar dig jätte mycket och jag längtar tills vi träffas <3
den här låten är till dig <3
älskar dig <3

Lista till pernilla

Bild 1. En bild på någon/några som gör dig glad


bild 2. En bild på någon i din klass


bild 3 en bild på någon/några som du kan lita på till 100%


bild 4. En bild på någon/några som du tycker är söt


bild 5. En bild på någon/några som är snäll


bild 6. En bild på du och din bästa vän


bild 7. En bild på din favorit årstid.


bild 8. En bild på Någon/några som är rolig.


bild 9. En bild på någon/några som du tycker om

bild 10. en bild på någon du älskar.


Till pernilla:
Hej Pernilla! Jag har gjort denna lista till dig!:) lägg upp en bild per dag på bloggen om du har lusten och orken!
Du gör precis som du vill om du vill använda denna lista elr inte:)

Lycka till!:)<3



//JuliiaaM

Gäsbloggning3

Hej!
Jag hade inget att göra så jag bestämde mig för att gästblogga här på Pernilla och Lydias blogg! Men det är ju mest Pernilla som skirver på bloggen;P Det skulle vara jätte kul om du Lydia också skrev någon gång då och då:)♥
Men iaf så är det börja skymma nu! Jag längtar till vintern! Jag tycker att det är mysigt då det är mörkt på kvällarna och man kan tända ljus! och det är ju jätte roligt med snö! Man kan ju fotografera jätte fina bilder dessutom!
Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Ehh.. Om ni har tid över så får ni gärna kika lite på min blogg: Juliiaam.blogg.se!de här blir Pernilla och Lydias 143:dje inlägg!!
Hejjdå!

Fredagsmys :D

Carpe Diem <3

Converse

Idag har jag köppt nya converse som är fodrade så att jag kan ha dem på vintern å man inte kan ha vanliga converse det skulle bli för kallt och för blött.
Carpe Diem <3

hihihi....

hihihi så himla roligt träffade sanna idag när vi var på maxi och sen så gick vi iväg sen träffades vi igen och det hände några gånger så sjukt kul. Och ikväll ska jag träffa henne ikväll också är så himla taggad för då kommer man träffa massa kompisar som man inte träffat på hela sommaren också sjukt nice :)

Recept:


Hallon och choklad är en oslagbar kombination. Vill du ha en hög bitterhet på chokladmousset kan du dra ner sockermängden.

Ingredienser

Gör så här

 

 

1. Mosa hallonen (spara några till garnering) och blanda med sockret. Bryt chokladen i bitar och smält den i vattenbad eller i mikron.
2. Vispa grädden hårt och rör i hallonen.
3. Rör i en äggula i taget i chokladen. Rör ner hallongrädden, lite i taget.
4. Klicka moussen i 4 koppar eller glas. Låt moussen stå någon timme i kylen till serveringen. Garnera med hallon.

Att kalla mig trög gör dig inte smart

ATT KALLA MIG TRÖG GÖR INTE DIG SMART. Att Kalla mig tjock, gör inte dig smal. Att Kalla mig feg, gör inte dig modig. Att Kalla mig fattig, gör inte dig rik. Att Kalla mig ful, gör inte dig snygg. Så varför bry sig? för du är stolt över den du är!

RSS 2.0